SUSHEZI - snadná výroba sushi

Kód: SUSHEZI
Akce
Značka: Ezidri
630 Kč –52 % 299 Kč
Skladem (>10 ks)

Snadný způsob, jak připravit profesionální sushi doma. Sushezi vytváří dokonale tvarované sushi rychle a spolehlivě bez tápání a bez pokusů a omylů. Sushezi z vás udělá sushi experta. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Návod na přípravu sushi (Maki)

  1. Otevřete SUSHEZI a vnitřek lehce potřete olejem. Namočte si ruce do vody,usnadní vám to práci s rýží.
    Ujistěte se, že píst sedí v závitu.
  2. Postupně naplňte obě poloviny SUSHEZI rýží na sushi (půl šálku do každé poloviny SUSHEZI).
  3. Vytáhněte píst a přiložte ho na střed první poloviny SUSHEZI. Tlakem na píst vytvořte drážku. Přesvědčte se, že konec pístu je na poslední pozici za závitem. To samé proveďte na druhé polovině SUSHEZI. Tím vytvoříte rovnou a úhlednou drážku pro náplň.
  4. Do vytvořené drážky naskládejte náplň. Píst vložte do závitu. Píst musí být v konečné pozici závitu.
    Opatrně přivřete obě poloviny k sobě. Začínejte zavírat v úhlu 45°. Zaklapněte obě západky.
  5. Nasuňte závěr a otočením jej uzamkněte. Ujistěte se, že závěr zapadl do drážek. Značky ukazují, kde závěr nasadit.
    Uchopte SUSHEZI jednou rukou a druhou zašroubujete píst po značku na pístu (asi 5 otočení). Tím stlačíte směs do správné konzistence. Na konci pro-veďte stlačení pístu a jeho potažení zpět pro ujištění, že se píst již nenachází v závitu.
  6. Otočením odemkněte závěr a vyjměte ho. Na stůl rozložte řasu nori. List řasy položte lesklou stranou (lícem) dolů. Tlakem na píst vytlačte rolku kolmo k ryskám na řase.
  7. Navlhčete okraj řasy vzdálenější od rolky vodou a rolku zarolujte do řasy
  8. Sushi můžete okamžitě krájet. Druhou možností je nechat sushi navlhnout asi 10 minut a poté ostrým a mokrým nožem nakrájet. Po každém řezu je dobré nůž otřít.

Doplňkové parametry

Kategorie: BLACK FRIDAY
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 5,3 kg
Rozměry: 280 x 320 mm

SUSHEZI - snadná výroba suši

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Novozélandská firma Hydraflow je tradičním výrobcem kvalitních a léty prověřených sušiček potravin EZIDRI. Skvělá kvalita, dlouholetá tradice a spolehlivost, bezprecedentní kapacita pro domácí sušení. Novozélandské sušičky potravin mají unikátní a patentovaný systém rozvodu vzduchu, který se stará o stálou teplotu ve všech sítech sušičky. Díky dokonalé cirkulaci teplého vzduchu je dosaženo rovnoměrného sušení na všech sítech a značně se snižuje spotřeba elektrického proudu. Nejnovější digitální verze obou modelů je již několikátou generací těchto oblíbených sušiček. Výhodou sušiček Ezidri jsou nízké provozní náklady a možnost rozšíření příslušenství dle vaší potřeby. Vybírat můžete ze síťek, sít či unikátních foliových misek určených pro sušení ovocných placek. Distanční síta vám umožní sušit i rozměrné produkty, např. kusy masa vcelku či květiny. Fantazii (a schopnostem sušiček EZIDRI) se meze nekladou, a proto sušení není vyhrazeno pouze ovoci a zelenině. Kromě hub tak v sušičce EZIDRI dokonale usušíte i maso a připravíte si tak chutné jerky, které dodá potřebné živiny například na horské túře. Sušit lze i bylinky, čajové lístky, ořechy, na sušičkách EZIDRI připravíte i zdravé dobroty pro vaše děti nebo pamlsky pro vaše zvířecí miláčky. Sušičky Ezidri vám poskytnou kvalitní sušení na řadu let

Nepostradatelným doplňkem je i skvělý Kráječ a loupač jablek Ezidri. Je určen ke krájení čerstvých jablek nebo tvrdších hrušek na spirálu. Snadno a rychle si poradí s celým ovocem. Odstraní slupku, vykrojí jádřinec a rozdělí ho do spirály. Stačí pouze přepůlit a stejnoměrně nakrájené plátky (tloušťka asi 5 mm) lze použít do koláčů, ovocných salátů a či kompotů. Křížaly jsou tak připravené na sušení během vteřiny a velmi snadno. Ideální pomocník pro zpracování jablek ve velkém množství. Krájení a loupání jablek může být s tímto kráječem zábava. Ušetří vám drahocenný čas, snazší manipulaci a zajistí čistotu během loupání.

Logo Ezidri