Prodejna Praha Prosek má předvánoční prodlouženou otevírací dobu Po - Pá 9:00 - 12:00 a 12:30 - 18:00 h.

Blog, Strana 5

Prohřejte tělo tím nejlepším vývarem

Každý máme asi svůj oblíbený, originální recept na klasický vývar, který si předáváme v rodině už po generace. Neexistuje jeden jediný správný postup, jak ho připravit, je to holt jedno z tajemstvích každé rodiny. A právě v přetrvávajícím zimním mrazivém počasí si většina z nás ráda zavzpo...

Brusné kameny MATTÉ

Zamilujte si své rituály Ať už jste profesionální šéfkuchař nebo zapálená hospodyňka, jednou z nejdůležitějších věcí ve vaši kuchyni je určitě dobře naostřený, kvalitní nůž. Aby zůstal opravdu ostrý, je třeba mu věnovat dostatečnou péči, pak se totiž stane parťákem na celý život. Břitvy, nůžky...

Trend sous-vide: jak připravit gurmánský zážitek doma

Metodu, kterou ještě nedávno ovládali jen nejlepší světoví šéfkuchaři, dnes můžete vyzkoušet v pohodlí domova. Připravte si tak doma skutečný gurmánský zážitek, který jste doposud obdivovali v nejvyšší kvalitě jen v těch nejlepších restauracích. Jednou pro vždy odzvonilo několikahodinové p...

Velikonoční menu, sestavte jej v předstihu

Svátky jara se kvapem blíží a jako každá správná hospodyňka, možná právě uvažujete nad tím, čím letos tradiční menu ozvláštnit. Velikonoční beránek, mazanec, jidáš to je každoroční klasika, kterou milujeme, ale určitě nic nepokazíte tím, pokud přihodíte i nějaké to překvapení. A zatím co dříve měli ...