Sendvič Caprese – bazalkové pesto, rajčata a mozzarella
Připravte jednoduchou a dokonale osvěžující svačinku pro horké letní dny. Čerstvé suroviny jsou během léta příjemně aromatické a plné živin a vitamínů. Vložte tyto čerstvé ingredience do chleba a nechejte zapéct. Budete okouzleni dokonale lahodnou chutí.
Low
15 minut
2 - 4 porce
Ingredience:
- 8 plátků toastového chleba
- 4 lžíce bazalkového pesta
- 2 velká rajčata nebo
- 16 cherry rajčat
- 200 g mozzarelly
- olivový olej
Postup:
1
Všechny plátky toastového chleba namažte bazalkovým pestem.2
Na polovinu dejte rajčata nakrájená na plátky. Není potřeba je solit, slané je bazalkové pesto3
Na rajčata natrhejte mozzarellu a tu lehce zakápněte olivovým olejem.4
Přiklopte druhým plátkem toastového chleba, namazanou stranou dolů.5
Zapečte v sendvičovači Breville.6
Tip: Místo bazalkového pesta můžete použít pesto z medvědího česneku.Sendvičovač Breville High Gloss to je kombinace stylového designu a řady praktických funkcí. Díky vysokému výkonu a povrchu DuraCeramic připravíte své oblíbené horké sendviče během pár okamžiků.
S nákupem sendvičovače Breville získáte zdarma kuchařku s recepty na variace chutných sendvičů a panini.