Pracuji a vařím zároveň
Pracuji a jídlo se připravuje samo!
Pomalý hrnec uvaří za vás!
Co kdyby vám někdo řekl, že existuje způsob přípravy jídla, při které se uvaří samo přes noc nebo na nás bude čekat, až dorazíme z práce? Zní to skoro jako pohádka „Hrnečku vař.“ Jedná se ale o výjimečnou technologii vaření v pomalém hrnci.
Více chuti, více živin, šťavnaté maso
Tento způsob přípravy jídel je výjimečný tom, že je velice šetrný. Jídlo se připravuje při nízké teplotě po dlouhou dobu. Díky tomu si zachovává mnohem více vitamínů, minerálních látek a chutí. Zejména maso je ve výsledku velice křehké a šťavnaté, nevysuší se.
Témeř bez práce, pomalý hrnec uvaří za vás
Zvládne to každý, i ten který nemá sebemenší zkušenost s vařením. Jenom připravíte ingredience, vložíte do hrnce a ostatní práci odvede hrnec za vás. A to vše, zatímco pracujete, učíte se, věnujete se dětem nebo jen relaxujete.
V porovnání s přípravou jídla klasických způsobem navíc uspoříte. Díky nízkému příkonu cca 220 W (v průměru asi 7x nižší než u indukční desky) není hrnec nijak náročný na spotřebu elektřiny.