Řapíkatý celer a hroznové víno
Pravidelné pití šťávy z řapíkatého celeru dokáže pozitivně upravit vaše trávení. Řapíkatý celer dodá šťávě říz, svěžest a také spoustu vitamínů. Má řadu dalších, téměř zázračných účinků. Pomáhá při potížích s chronickou únavou, zklidňuje mysl a pravidelné popíjení celerové šťávy může zatočit s migrénami. Na tuto šťávu můžete použít bílé i červené hroznové víno.
5 minut
1 porce
Ingredience:
- 300 g bílého hroznového vína
- 1 stonek řapíkatého celeru
- led
Postup:
1
Sklenici o objemu 250 ml naplňte ledem.2
Do odšťavňovače Novic VitaJuicer dejte nástavec na pyré.3
Nejprve do přístroje dejte hroznové víno. Kuličky nemusíte zbavovat stonků.4
Potom přidejte řapíkatý celer rozlomený asi na tři části.5
Odšťavněte přímo na ledové kostky.6
Ozdobte malými kuličkami hroznového vína, které se najdou v každém trsu.Multifunkční odšťavňovač VitaJuicer S1 švýcarské firmy Novis dokáže z ovoce a zeleniny vymáčknout vše. Během chvíle připraví šťávy, smoothie či vylisuje citrusy. Špičkové provedení z nerezové oceli, moderní červená barva, patentované technologie, jednoduché ovládání.
S nákupem Vitajuiceru Novis získáte zdarma kuchařku inspirativních receptů na freshe a smoothie pro každý den!