Smrková sůl
Se smrkovou solí rozhodně zabodujete. Má totiž svěží zelenou barvu a dokáže pokrmům dodat nezaměnitelnou vůni jarního lesa. Navíc je její příprava opravdu snadná. Potřebovat budete jen klasickou sůl a smrkové výhonky.
55°C
3 hodiny
Ingredience:
- smrkové výhonky
- mořská sůl
Postup:
1
Smrkové výhonky rozdrťte s mořskou solí v hmoždíři a dejte na foliovou misku sušičky Ezidri.2
Nechte sušit cca 3 hod na 55°C.3
Zelená sůl je skvělá jen tak na chleba s máslem, nebo k dokončení pokrmů.Pořiďte si sušičku potravin Ezidri FD500 Digital, kterou používají i profesionální kuchaři. Pyšní se rovnoměrnou cirkulací teplého vzduchu mezi jednotlivými síty, čímž rychle a efektivně suší vložené suroviny. Navíc lze její kapacitu jednoduše rozšířit až na 15 sít.Recept na vynikající kokosové kuličky s brusinkami, sušené na sušičce EZIDRI Digital v hobby magazínu ČT POLOPATĚ, můžete shlédnout ZDE.
Dva kusy vyjímatelných pružných sítěk vám umožní sušit v sušičkách EZIDRI FD500 Snackmaker a Classic i takové jemné produkty jako jsou bylinky či čaj.