Maso
Vydatná a hustá polévka, která báječně poslouží jako hlavní chod oběda či večeře a zahřeje po procházce mrazivou krajinou nebo vánočních trzích. LOW a HIGH 6 h + 2 h 6 - 8 porcí Ingredience: 1,5 kg hovězího na polévku – ideální je 1:1 maso a k...
Chlapi, ruku na srdce. Ať už jde o rodinnou sešlost nebo prostě pánskou jízdu, občas je potřeba zakousnout se do pořádného kusu masa a hlavně se s tím tak moc nemazat. A přesto.. Pravý pán kuchyně má vždycky v rukávu něco extra. Low a High 6 + 1 hodina 6 - 8 ...
Báječný podzimní tip na masný pokrm pro celou rodinu nebo pozvané hosty jsou vepřová žebírka z libové části bůčku. Nad nimi můžete dlouze stolovat a dobře si popovídat.… U řezníka si řekněte o bůček s kostí nebo o ploché žebro z bůčku. LOW 8 hod. 4 - 6 porcí ...
Jedna z nejtypičtějších hvězd české kuchyně bývá také obávaným kulinářským počinem. Pojďme zkusit klasickou svíčkovou s hovězím co nejvíce zjednodušit, aniž bychom ale tuto perlu ochudili o vynikající a jedinečnou chuť. HIGH 5 hodin 6 porcí Ingr...
Na talíři se mezi jinými polévkami vyjímá svou výraznou červenou barvou, chuťové buňky zase omámí bohatá chuť. Poctivý boršč nadchne vaše smysly, zasytí a je plný vitamínů a minerálů. Zvláště v chladnějších časech dodá vitalitu do vašeho dne. High 6 hodin 6 p...
Správná příprava slavného asijského pokrmu kung pao má být podle čínské tradice jednoduchá a rychlá. S pomalým hrncem bude však ještě jednodušší, přičemž stačí opravdu jen těchto pár ingrediencí, abyste zakusili tu pravou nefalšovanou chuť Číny. HIGH 3 hodiny + 30 min &...
Tradiční hovězí guláš si spousta lidí raději užívá jen při návštěvě restaurace. Někdo se přípravě hovězího vyhýbá úplně. Pokud se také obáváte tuhého masa a zoufalství nad slabou omáčkou, tento recept na pomalu tažený hovězí guláš je tu právě pro vás. Ač je příprava pokrmů v CrockPotu standardně vel...
Rychlá večeře i nedělní oběd. Tahle česká klasika potěší v každém případě. Skvělá je s rýží, nezklame ani s těstovinami či knedlíkem. HIGH 2,5 hod 4 - 6 porcí Ingredience: kousek másla 1 větší cibule celé kuře (slepice) 1 lžíce sladké mleté...
Letní úroda paprik má mnoho využití a tato stálice české kuchyně je jedna nejoblíbenějších paprikových dobrot, které si můžete snadno připravit i ve svém CrockPot hrnci. HIGH 4 hod 6 porcí Ingredience: 6 bílých paprik 500 g mletého masa (hově...
Recept z tradiční české kuchyně. Smlsněte si na lahodně jemném masu tradičních chutí. LOW 6 hod. 8 porcí Ingredience: 8 plátků hovězího zadního masa 1 velká cibule 4 lžíce tuku 8 lžic plnotučné hořčice 2 vejce 2 špekáčky 8 plátků anglick...