Domácí paštika z kuřecích jater
Domácí paštika z kuřecích jater, bez éček, bez námahy. Vyzkoušejte například s naším chlebem z pomalého hrnce. Mňam!
LOW nebo HIGH
2,5 až 6 hodin
Ingredience:
- 6 lžic ghí
- 2 cibule
- 1 kg kuřecích jater
- 4 stroužky česneku
- 1 svazek čerstvého tymiánu
- sůl
- pepř
- 400 ml kokosového mléka
- brusinková marmeláda na ozdobení
Postup:
1
Cibulku nakrájíme na kostičky, přidáme ghí, játra, česnek, tymián, pepř a sůl a vaříme v pomalém hrnci na LOW 5-6 hodin nebo na HIGH 2,5-3 hodiny.2
Během vaření jednou či dvakrát promícháme, ovšem ne během první hodiny. 3
Po uvaření rozmixujeme tyčovým mixérem. Přidáme kokosové mléko, promícháme a vaříme ještě 15 minut. 4
Nalijeme do skleniček a skladujeme v lednici . Zdobíme brusinkovou marmeládou.S pomalým hrncem CrockPot pro vás bude vaření jednodušší než kdy předtím. Disponuje objemem 5,7 litrů a díky tomu v něm bez problémů připravíte oběd i pro několikačlennou rodinu.Recept na vynikající pečené koleno, připravené v pomalém hrnci CrockPot NG 5,7 l v hobby magazínu ČT POLOPATĚ, můžete shlédnout ZDE.
S nákupem pomalého hrnce CrockPot získáte zdarma kuchařku s desítkami receptů.