Polévky

Boršč

Na talíři se mezi jinými polévkami vyjímá svou výraznou červenou barvou, chuťové buňky zase omámí bohatá chuť. Poctivý boršč nadchne vaše smysly, zasytí a je plný vitamínů a minerálů. Zvláště v chladnějších časech dodá vitalitu do vašeho dne.   High   6 hodin   6 p...

Pho Ga

Jednoduchá vietnamská kuřecí polévka vyniká neotřelou svěží chutí díky velké dávce čerstvých bylinek. Lehké rýžové nudle a jemné kuřecí maso zasytí, ale nezatíží. Proto se tento porkm ve své domovině často podává jako snídaně.   HIGH   3 hod.   4 porce   ...

Řeřichová polévka

Máte rádi polévky, ale už vás nenapadají nové recepty? Co takhle osvěžit se řeřichou? Neotřelá chuť dodá říz klasickému zeleninovému krému a ztracené vejce příjemně ucelí lahodnou chuť.   LOW   8 hod.   8 porcí   Ingredience: Polévka 3 pórky 350 g b...

Rajská polévka

Recept z tradiční české kuchyně. Zahřejte se jemnou rajskou polévkou provoněnou čerstvými rajčaty a bylinkami.   LOW   4 hod.   6 porcí   Ingredience: 1 lžíce olivový olej 1 velká cibule 2 stroužky česneku 1 kg krájených rajčat 250 - 500 ml zeleni...

Hrášková polévka

Klasický hráškový krém patří mezi oblíbené polévky v průběhu celého roku. Pokud chcete dosáhnout plné chuti, doporučujeme jej připravovat v pomalém hrnci. Na závěr můžete přidat křupavé krutony nebo třeba čerstvě nasekané bylinky.   HIGH   3 hod   4 porce   ...

Čočkovo-dýňová polévka

K podzimu neodmyslitelně patří dýně. Pokud se chcete příjemně zahřát a zároveň zasytit, bude pro vás tato polévka skvělou volbou. Klasická čočka navíc pomáhá snižovat cholesterol a pozitivně působí proti zácpě. Kari poté působí jako silný antioxidant.     HIGH   3 hod ...